Story of Robbie Williams [première]

Charly Luske
vr 1 okt 20:15 - 22:15
vr 1 okt ’21
20:15 - 22:15
  • vr 1 okt ’21
    20:15 - 22:15
    Theaterzaal

Zijn vorige show de ‘Story of George Michael’ ging in Theater de Veste in première, was in een mum van tijd uitverkocht en werd een waar feestje! Logisch dat Charly Luske ervoor kiest, ook zijn nieuwste concert met het Delftse publiek te willen vieren. 

‘Let Me Entertain You’, ‘Rock DJ’ nummers van Robbie Williams die Charly Luske op het lijf zijn geschreven. Want zingen en entertainen kan hij.  Charly en zijn geweldige band brengen alle hits en bekende nummers van Robbie Williams. Geen tribute band, geen imitatie, maar zoals Robbie zelf zegt “the naked truth and bloody great music!”

[toegangsprijs inclusief drankje]

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via www.coronacheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour. Lees meer...

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.