Het Laatste Koekje (3+)

Ministerie van onverrichter zake
Bijna woordeloze voorstelling boordevol humor
zo 26 sep
zo 26 sep ’21

Het Laatste Koekje is een voorstelling over hoe je angsten kunt overwinnen door je in het leven te gooien en te genieten van het onbekende.

Deze voorstelling is helemaal zonder tekst, met veel beweging, humor en met nieuwsgierigheid als motor.

Victor en Thorsten wonen in een huis. Ze houden van hun spullen en van elkaar. Buiten is de reste van de wereld en die blijft lekker buiten! Elke minuut van de dag zijn ze druk. Druk met tellen en met schoonmaken van hun mooie spulletjes. Ze hebben het helemaal niet over koekjes.

Ze denken niet aan koekjes en ze dromen al helemaal niet over koekjes! Maar als de koektrommel dat toch opengaat, hebben ze een probleem. Er is nog maar 1 koekje!

 

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken is het voor bezoekers vanaf 13 jaar om een geldig coronatoegangsbewijs te hebben. Voor kinderen onder de 12 jaar geldt dat zij niet verplicht zijn om zich te laten testen, echter is dit wel aan te raden. Een geldig coronabewijs is een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Vooralsnog wordt bij de voorstellingen tot en met 1 november 2/3 van het aantal beschikbare kaarten verkocht. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.


Credits

Regie en script: Danielle Wagenaar | Spel: Niek van der Horst en José Montoya