do 9 apr 14:30

Generations

Janke Dekker en Amy Egbers
9 apr ’20
14:30
  • do 9 apr
    14:30
    Rietveld Theater

Help! mijn dochter zingt opera. Help! Mijn moeder zingt musical!. Musicalster Janke Dekker kan terugkijken op een lange carrière in de musicalwereld. Haar dochter Amy Egbers is afgestudeerd in klassieke zang en muziektheater. In ‘Generations’ trachten zij elkaars muziek te doorgronden. Zij zoeken naar de overeenkomsten, maken zich vrolijk over de verschillen en zingen elkaars repertoire.

 En zoals in elke moeder-dochterrelatie jagen zij elkaar op de kast, en er weer vanaf.  Maar samen zingend weten zij de harmonie steeds weer terug te vinden in muziek die generaties heeft overleefd en die blijft inspireren. Een gezongen theatercollege met een knipoog en met een verrassende selectie uit het grote opera- en musicalrepertoire zoals o.a. Carmen, Evita, Le nozze di Figaro en The Sound of Music. Met mooie stemmen, humor en het voortreffelijk pianospel van Eelco Menkveld.

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Rietveld Theater.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie