do 13 feb 14:30

Vive Aznavour

Abspoel en Bisschof
13 feb ’20
14:30
  • do 13 feb
    14:30
    Rietveld Theater

Bekende chansons als ‘She’, ‘La bohème’,  ‘For me, formidable’, ‘La mama’, ‘Non, je n’ai rien oublié’, ‘What makes a man a man?’, ‘Emmenez-moi’ en vele andere Aznavour-hits: ze zijn allemaal te horen in deze muzikale ode.

Michael Abspoel - bekend als de stem van ‘Man bijt hond’- stond vorig seizoen samen met pianist en arrangeur Marc Bischoff in het Rietveld Theater met een hommage aan de beroemde chansonnier Brel. Hij gaat dat voortzetten met een ode aan een andere Franstalige, muzikale held in zijn leven: Charles Aznavour,  de man die wereldwijd uitgroeide tot een van de meest geliefde chansonniers aller tijden. Aznavour – door zijn fans liefkozend ‘le dernier monstre sacré de la chanson’ genoemd - was het monument van het Franse chanson. Hij zong in negen talen, schreef en componeerde 1300 nummers en verkocht 180 miljoen  grammofoonplaten en cd’s. Daarnaast speelde hij in 60 speelfilms.

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Rietveld Theater.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie