vr 13 dec 20:30 - 22:00

Lezing, proeven en experimenteren met future food designer Chloé

Chloé Rutzerveld
13 dec ’19
20:30 - 22:00
  • vr 13 dec
    20:30 - 22:00
    Theatercafé

Chloé Rutzerveld is future food designer. Vanuit haar passie voor voedsel en interesse in technologie en wetenschap bedenkt zij nieuwe manieren voor voedsel productie en consumptie. In deze lezing wordt niet alleen geluisterd, maar ook geproefd én geëxperimenteerd.

Op speelse manier legt ze ingewikkelde technologieën uit aan een breed publiek en maakt ze voedselvraagstukken bespreekbaar. Hoe ver ben jij bereid te gaan om vlees te blijven eten? Wat is de échte kern van voedselverspilling? Wat als we overstappen op een volledig functioneel eetsysteem? 

Tijdens haar lezing neemt Chloé je mee in haar wereld van toekomst voedsel. De kritische vragen en vernieuwende ideeën zullen je aan het denken zetten en anders laten kijken naar wat je eet, waarom je het eet en wat je wel of niet in de toekomst zou (willen) eten.  Er wordt niet alleen geluisterd maar ook geproefd én geëxperimenteerd. 

Future Food Expositie
Van stroopwafels van wortelrestjes tot plofinsecten, niets is Chloé te gek. Zie, ruik en proef de wonderlijke toekomstscenario's van voedsel in de Future Food tentoonstelling. Te zien van 13 t/m 22 december in dit theater.

Dit programma is onderdeel van het Rabo Foodlab, powered by Rabobank.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie