Proeven en experimenteren met future food designer Chloé

Chloé Rutzerveld
13 dec ’19
20:30

Chloé Rutzerveld is future food designer. Vanuit haar passie voor voedsel en interesse in technologie en wetenschap bedenkt zij nieuwe manieren voor voedsel productie en consumptie. In deze lezing wordt niet alleen geluisterd, maar ook geproefd én geëxperimenteerd.

Op speelse manier legt ze ingewikkelde technologieën uit aan een breed publiek en maakt ze voedselvraagstukken bespreekbaar. Hoe ver ben jij bereid te gaan om vlees te blijven eten? Wat is de échte kern van voedselverspilling? Wat als we overstappen op een volledig functioneel eetsysteem? 

 Tijdens haar lezing neemt Chloé je mee in haar wereld van toekomst voedsel. De kritische vragen en vernieuwende ideeën zullen je aan het denken zetten en anders laten kijken naar wat je eet, waarom je het eet en wat je wel of niet in de toekomst zou (willen) eten.  Er wordt niet alleen geluisterd maar ook geproefd én geëxperimenteerd. 

 Van 13 december tot en met 22 december zullen enkele werken van Chloé ook te zien zijn in de Future Food expositie in dit theater.

Dit is een programma van het Rabo Foodlab.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie