wo 25 mrt 20:15
Leer proeven, inclusief proefbox

Proefles met Joël

Joël Broekaert
25 mrt ’20
20:15

Culinair journalist en alleseter Joël Broekaert, bekend van DWDD, NRC Handelsblad en De Slimste Mens, neemt ons mee op reis langs de vijf basissmaken en ontelbare aroma’s die wij als mensen kunnen onderscheiden. Niet alleen in woord en beeld, maar vooral door samen te proeven!

Iedere bezoeker krijgt een proefbox met ingrediënten waarmee onder leiding van Joël gedurende de avond een aantal smaakexperimenten wordt gedaan. Een eenvoudig theatercollege wordt zo een interactieve zintuigelijke en vooral smaakvolle ervaring.

Na vanavond ken je het verschil tussen smaak en aroma, weet je waarom je nooit meer op chocolade moet kauwen en waarom vet eten zo lekker is. Maar vooral heb je verrassende nieuwe smaken geproefd, leuke proefjes gedaan en is proeven nooit meer hetzelfde.

Over Joël Broekaert:

Joël Broekaert is restaurantrecensent voor NRC en culinair columnist voor Vrij Nederland. Ook maakt Joël zijn eigen tv-programma De vijf smaken van Joël waarin hij de wereld afreist om alles te weten te komen over de vijf basissmaken die mensen kunnen proeven. Daarnaast is hij regelmatig te zien in actualiteitenprogramma’s zoals Pauw en DWDD.

Dit programma is onderdeel van het Rabo Foodlab, powered by Rabobank.

Onderdeel van:
Rabo Foodlab
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie