vr 29 mei 20:15
Wat drijft de mens dat ze hun eigen kinderen kunnen doden?

Familie

NTGent
29 mei ’20
20:15
  • vr 29 mei
    20:15
    Theaterzaal

Wij zijn verheugd dat we werk van de veelbesproken en internationaal succesvolle regisseur Milo Rau naar Delft hebben kunnen halen. Rau maakt toneel op het scherpst van de snede waarin realiteit en fictie op een bijzondere manier samengaan. In 'Familie' reconstrueert hij met een echt gezin een familiedrama.

Wat drijft mensen zo ver dat ze hun eigen kinderen doden? Wat gaat er achter zo’n misdaad schuil? Welke wonden werden er geslagen? De voorstelling ‘Familie’ benadert de meest onbevattelijke misdaad die een mens kan plegen vanuit een echte familie: acteurskoppel Ann Miller en Filip Peeters delen voor het eerst de bühne met hun twee tienerdochters. Samen reconstrueren ze een familiedrama. We volgen het gezin vanaf de eerste date tot de donkerste krochten.

Regisseur Milo Rau

Wij zijn verheugd dat we in Delft werk van regisseur Milo Rau kunnen tonen. Theatercritici omschrijven hem als ‘de meest opwindende kunstenaar van Europa’. Rau veroverde de afgelopen jaren de (internationale) podia met producties waarin realiteit en fictie, amateurs en professionele acteurs zij aan zij stonden. Rau legt maar al te graag de vinger op de zere plek: in zijn ‘theater van het reële’ gaat hij harde onderwerpen of maatschappelijke trauma’s niet uit de weg. Zijn voorstellingen gaan over sociale of politieke misstanden, gezien door de ogen van betrokkenen.

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Van harte welkom bij de gratis inleiding om 19.15 uur!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie