za 18 apr 20:15
Maffe verhalen vol onverwachte wendingen

Gloeiende Plaat

Pieter Jouke
18 apr ’20
20:15

Voordat Pieter Jouke de wereld wil verbeteren, wil hij die eerst begrijpen. Dat doet hij door vragen op te werpen en jou te laten antwoorden. Het is verbazingwekkend wat en vooral hoeveel er omgaat in het hoofd van deze hemelbestormer.

Wat de taalkunstenaar ook doet, er kolken altijd gedachtespinsels, ideeën, invallen en overpeinzingen in dat overkokende brein van hem. En die knallen er tijdens deze voorstelling allemaal uit. Alsof er nog een horde Pieter Joukes rondrent in zijn hoofd. “Zijn verhalen (…) zitten nog steeds vol onverwachte, zeer geestige wendingen.” (Theaterkrant)

De pers over Pieter:

  • Het Parool: “Een wat traditioneler cabaretprogramma dan hij voorheen maakte, maar de woordspelingen en maffe gedachtes zijn zeker niet verdwenen.”
  • Theaterkrant: “Zijn verhalen (…) zitten nog steeds vol onverwachte, zeer geestige wendingen.”
  • Cabaret.nl: “Jouke verstaat de kunst om met taal het publiek op het verkeerde been te zetten.”

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

tekst en spel: Pieter Jouke | regie: Annelies Herfst

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie