Robin Hood: prins van de bossen

Theater Gnaffel (4+)
Muzikaal poppenspel met nieuwe muziek van Herman van Veen
zo 12 apr 14:30
zo 12 apr ’20
14:30
  • zo 12 apr ’20
    14:30
    Theaterzaal

Helemaal alleen gelaten, voor de deur van een klooster, vindt een grote bruine beer Robin Hood. Ze voedt hem liefdevol op in een groene wereld zonder grenzen, macht en hiërarchie. Dan komt Robin Hood in de mensenwereld terecht, waar Prins Jan de belastingen verhoogd zodat hij lekker van een met geitenmelk gevuld zwembad kan genieten. Dat is niet eerlijk!

Samen met zijn vriendinnetje Marian, de dochter van koning Richard, besluit Robin Hood om terug te vechten tegen Prins Jan. Ze stelen geld van de rijken en geven het terug aan de arme mensen. Dat zal ‘m leren! Maar Robin Hood, Marian en hun vriendjes gaan nog een stapje verder; ze willen Prins Jan van de troon stoten. Diep in het bos komen ze met een geweldig plan. Zal het hun lukken?


In dit spannende avontuur tonen Robin Hood en zijn vriendelijke struikrovers moed in de strijd voor eerlijkheid en gelijkheid. Een muzikaal poppenspel met nieuwe muziek van Herman van Veen.

Credits

Regie: Job Raaijmakers | Tekst: Mark Haayema | Dramaturgie: Rob Vriens | Spel: Job Raaijmakers, Markoesa Hamer & Karlijn Koel | Poppen: Elout Hol