do 2 apr 20:15
Een muzikale vertelling

The Passion of Jesus Christ

The Best of Britain
2 apr ’20
20:15

In 2011 vertolkte Syb van der Ploeg als eerste de rol van Jezus in ‘The Passion’, het muzikaal-Bijbelse evenement dat sindsdien door Nederland reist.

The Best of Britain, Syb, Maarten Peters, Edward Reekers en Brenda Bee en hun vijfkoppige band, brengt het indrukwekkende en wereldberoemde verhaal over de laatste dagen van Jezus aan de hand van hoogtepunten uit ‘Jesus Christ Superstar’ en andere songs die bij het lijdensverhaal passen. In een groots en hedendaags decor en ondersteund door een strijkersensemble, wordt het een meeslepende avond. Met muziek van onder meer Led Zeppelin, U2, Queen, The Beatles, Coldplay, Robbie Williams en Talk Talk.

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

script: Dick van den Heuvel | beeldregie: Steven de Jong | met: Syb van der Ploeg, Maarten Peters, Edward Reekers en Brenda Bee

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie