za 21 mrt 20:15
Toneelbewerking van de succesroman van A.F.Th. van der Heijden

Tonio

Porgy Franssen, Jacqueline Blom e.a.
21 mrt ’20
20:15

Wat doet het met je relatie als je het grootst denkbare verlies meemaakt? Een even indrukwekkende en rauwe voorstelling als de bestseller van A.F.Th. van der Heijden.

 A.F.Th. van der Heijden beschrijft in zijn succesvolle roman hoe hij en zijn vrouw op de been proberen te blijven na het verlies van hun 21-jarige zoon Tonio. Terwijl de moeder uit alle macht probeert om niet weg te glijden in verdriet, bijt de vader zich vast in het verzamelen en vastleggen van feiten. Drijft het verlies hen uit elkaar of zijn ze in staat elkaar troost te geven?


Ignace Cornelissen maakte een bewerking voor toneel, even indrukwekkend en rauw als het boek. Hij regisseert een topcast met onder anderen Porgy Franssen en Jacqueline Blom.


 

Credits

naar de roman van A.F.Th. van der Heijden | bewerking en regie: Ignace Cornelissen | spel: Porgy Franssen, Jacqueline Blom, Lisa Zweerman e.a.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie