ma 10 feb 20:15
Over de impact van nieuwe technologie

Digitaal DNA

Jim Stolze
10 feb ’20
20:15

Tech-ondernemer en digitaal visionair Jim Stolze weet als geen ander de impact van nieuwe technologie in te schatten en kan hierover zeer aanstekelijk vertellen. Digitaal DNA, de nieuwe internetrevolutie heeft volgens hem meer met biologie te maken dan met computers.

In anderhalf uur tijd praat hij je bij over genome sequencing, CRISPR/Cas9 en een toekomst waarin we zelf ons DNA gaan herschrijven.

Tech-goeroe Jim Stolze weet als geen ander de impact van nieuwe technologie in te schatten en kan hierover zeer aanstekelijk vertellen. Als ondernemer bouwde hij succesvolle bedrijven op de eerste golf van het internet (het web), adviseerde hij Nu.nl over de tweede golf (mobiel/apps) en scoorde internationaal tijdens de derde golf met zijn ‘uitzendbureau voor kunstmatige intelligentie’.

Nu geeft Jim een schokkende preview van de vierde golf: Digitaal DNA. De nieuwe internetrevolutie heeft volgens hem meer met biologie te maken dan met computers.

Jim Stolze is ondernemer, schrijver en werd bekend als drijvende kracht achter de TEDx-conferenties in Europa en het Midden Oosten. 

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie