do 6 feb 20:15
Muziek van The Fab Four vanuit verschillende en verrassende invalshoeken

BEATLES & BEYOND

The LSB Experience
6 feb ’20
20:15

Deze mannen zijn al zolang ze zich kunnen herinneren enorme Beatles-fans. Ze spelen nummers van The Fab Four en komen daarbij met verrassende en pakkende invalshoeken. En ze gaan nog een stapje verder...

Ze spelen ook solomateriaal van John, Paul, George en Ringo, Beatleske muziek van andere artiesten als Tears for Fears en Crowded House en songs van muzikanten met een link naar The Beatles onder wie Eric Clapton en James Taylor. Virtuoos gespeeld, prachtig gezongen en afgewisseld met de verhalen achter de liedjes.

The LSB Experience speelt al jaren op het grootste Beatles festival in de VS, Abbey Road on the River en heeft meerder keren opgetreden in The Cavern in Liverpool. Voor velen heilige grond waar de Mersey Beat ooit is ontstaan.

The LSB Experience is:
Marcel Luntungan: zang, gitaar en toetsen
Hans Sligter: zang en gitaar
Sjoerd van den Broek: zang en gitaar
Rob Hendriks: bas en zang
Peter Deiman: drums en zang

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]
 

Credits

gitaar, toetsen en zang: Marcel Luntungan | gitaar en zang: Hans Sligter en Sjoerd van den Broek | bas en zang: Rob Hendriks | drums en zang: Peter Deiman

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie