vr 10 jan 20:15 - 22:00
Een voorstelling onder de gordel

De Verleiders Female

Jelka van Houten, Susan Visser e.a.
10 jan ’20
20:15 - 22:00
  • vr 10 jan
    20:15 - 22:00
    Theaterzaal

DE VERLEIDERS maken stukken over macht. Eén onderwerp hebben ze laten liggen: de machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Tot nu toe. Want hier zijn DE VERLEIDERS FEMALE: Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse en Dunya Khayame.

Brandende kwesties als one size fits men, salon feminisme, het onzichtbare werk dat gedaan wordt door onzichtbare vrouwen, de maatschappelijke rolverdeling, gender discriminerende gezondheidszorg, het glazen plafond, de hardnekkige loonkloof, de male gaze, de baby boete en #MeToo, ze komen allemaal aan bod. Afgewisseld door keiharde feiten die definitief aantonen dat we in een aartsconservatief land leven, ook al denken we van niet.

Dit alles volgens het bekende en beproefde VERLEIDERS-concept: een mix van stand-up, crosstalks, interactie met het publiek en persoonlijke verhalen. Energiek, vilein en kritisch.

,
[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Kom vooraf eten in ons Theatercafé!

Recensies

"Snelle scènes, gevatte teksten en interessant feitenmateriaal" (Theaterkrant)

"Het acteerwerk is formidabel! Het theater schudt op z’n grondvesten." (NRC)

"Met veel overtuiging gebracht. Humor en verontwaardiging"(Het Parool)

"Must voor man én vrouw"(Scenes ****)

Credits

regie: Tom de Ket | met: Susan Visser, Jelka van Houten, Stephanie Louwrier, Dunya Khayame en Gusta Geleijnse

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie