Flitsend voetenwerk van internationale breakdancetoppers

Between Us

The Ruggeds
5 apr
20:15
  • vr 5 apr
    20:15 - 21:30
    Theaterzaal
    Geweest

Het zijn internationale toppers op het gebied van breakdance, ze dansten in een clip van Justin Bieber, gooiden hoge ogen op het WK Breakdance en zijn het grote voorbeeld voor de Nederlandse B-Boys en B-Girls. We hebben het natuurlijk over The Ruggeds, die vorig jaar een sensationeel visitekaartje afgaven in de (internationale) theaters met ‘Adrenaline’.

Je hebt familie en je hebt vrienden. Maar wat als je vrienden je familie zijn? The Ruggeds kennen elkaar sinds hun tienerjaren. Met elkaar groeiden ze op en werden ze hun eigen versie van een familie. Niet samengebracht door DNA, maar door ervaringen. Ieder familie is uniek en zo ook The Ruggeds. In Between Us ben je welkom in hun huis, om te vinden wat hun drijft. Probeer de banden te ontrafelen die hen verbinden. Wat maakt hen een familie? Hoe diep gaan hun verbindingen? Met een mix van muziek, acrobatiek, humor en dans nemen The Ruggeds je mee in hun belevingswereld.

 

Between Us is de tweede grote zaal theatervoorstelling van The Ruggeds. In 2017 tourde de succesvolle theatervoorstelling Adrenaline langs de Nederlandse theaters. Ook speelde The Ruggeds korte stukken uit deze spectaculaire show met veel succes in Londen, New York, Denver, Toronto en San Francisco.
 

  • Theaterkrant **** over ‘Adrenaline’: “De voorstelling barst van de goede ideeën en mooie scènes.”
  • NRC Handelsblad *** over ‘Adrenaline’: “Flitsend voetenwerk en aanstekelijke bewegingslol.” 


Inleiding

Voorafgaand aan de voorstelling is er een gratis inleiding, gegeven door dansers van de groep zelf. Een mooie en inspirerende begin van de avond. Aanvang 19.15 uur en gratis toegankelijk voor de bezoekers van de voorstelling.


Workshop

Op vrijdag 5 april wordt er een speciale workshop gegeven in het kader van het Delft Moves festival, voor iedereen van 8 - 25 jaar. Klik hier.

 

Combiticket

Boek een voordelig combiticket voor 'Between us' van The Ruggeds (5 april) met toegang tot 'Local Talent Stage' (6 april) voor € 17,50. Dit ticket is geldig voor jongeren t/m 20 jaar (kies tijdens bestellen 'Combiticket jeugd').

Klik hier voor een overzicht van de Delft Moves activiteiten.

Onderdeel van:
Delft Moves

Programma

Dit evenement is onderdeel van het Delft Moves festival, dat mede mogelijk gemaakt wordt door: VSB Fonds, Fonds 1818, Vrienden van Theater de Veste, Stichting Hulp aan Delftse Jongeren, Theater de Veste, House of Styles e.a.

Credits

choreografie: Roy Overdijk | artistieke leiding: Niek Traa | performers: Andy ‘Duzk’ Tjong-Kim-Sang, Jessy ‘Jazzy Gypz’ Kemper, Niek Traa, Rico ‘Zoopreme’ Coker, Roy Overdijk, Sjoerd ‘Stepper’ Poldermans, Tawfiq Amrani en Virgil ‘Skychief’ Dey | muziek: Boi Beige en Y’skid | decor: Klim van de Laarschot | lichtontwerp: Ido Koppenaal

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie