Voorstelling waarbij je je telefoon aan moet houden

#niksteverbergen

De Verleiders
6 mrt
20:15
  • wo 6 mrt
    20:15 - 22:15
    Theaterzaal
    Geweest

Stel je een wereld voor waar al het nieuws dat jij ziet wordt bepaald door jouw salaris, jouw adres en wie jouw vrienden zijn. Stel je een wereld voor waarin je nooit in aanraking komt met nieuwe ideeën. En waar je geen geheimen mag hebben. Welkom in 2019.

DE VERLEIDERS brengen vlijmscherpe theaterstukken over de moraal aan de top van het bedrijfsleven. Dit keer richten ze hun pijlen op de handelaren in big data. Want Orwells ‘1984’ is anno nu de verontrustende realiteit. Zonder dat we er erg in hebben of het erg lijken te vinden. We hebben immers niks te verbergen… De mannen laten zien dat iedereen geheimen heeft die niet onthuld mogen worden, of waarvan je niet eens weet dat je ze hebt.

Kom vooraf eten in ons Theatercafé!

Eten bij toneel

Kom voor een smakelijke appetizer voorafgaand aan uw toneelbezoek bij ons eten in het Theatercafé. U zit met medebezoekers aan lange tafels die vol lekker eten staan om te delen. En wij zorgen voor een boeiend randprogramma rondom de voorstelling.
The Living, een restaurant op steenworp afstand van ons theater, kookt voor u. Jorine en haar team zorgen voor afwisselende en vooral lekkere gerechten, 100% vegetarisch en 100% biologisch. The Living staat voor creatief homemade food met groente in de hoofdrol en een verregaand duurzaamheidsbeleid op de achtergrond. Voor € 20 p.p. eet u mee.


Om 18.30 uur is ons theater geopend en vanaf 18.45 uur worden de gerechten uitgeserveerd. Wij zien u graag! Reserveren kan hier.
 

Credits

tekst: George van Houts en Tom de Ket | regie: Aat Ceelen | spel: Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket en (wisselend) Leopold Witte of Peter Drost

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie