Voorstelling waarbij je je telefoon aan moet houden

#niksteverbergen

De Verleiders
wo 6
maart

Stel je een wereld voor waar al het nieuws dat jij ziet wordt bepaald door jouw salaris, jouw adres en wie jouw vrienden zijn. Stel je een wereld voor waarin je nooit in aanraking komt met nieuwe ideeën. En waar je geen geheimen mag hebben. Welkom in 2019.

DE VERLEIDERS brengen vlijmscherpe theaterstukken over de moraal aan de top van het bedrijfsleven. Dit keer richten ze hun pijlen op de handelaren in big data. Want Orwells ‘1984’ is anno nu de verontrustende realiteit. Zonder dat we er erg in hebben of het erg lijken te vinden. We hebben immers niks te verbergen… De mannen laten zien dat iedereen geheimen heeft die niet onthuld mogen worden, of waarvan je niet eens weet dat je ze hebt.

Credits

tekst: George van Houts en Tom de Ket | regie: Aat Ceelen | spel: Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket en (wisselend) Leopold Witte of Peter Drost

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten