Genieten van aanstormend danstalent

Talent On The Move 2019 [première]

Holland Dance Festival | Codarts
29 jan
20:15
  • di 29 jan
    20:15 - 22:15
    Theaterzaal
    Geweest

‘Talent On The Move’ is een initiatief van Holland Dance Festival en dansacademie Codarts Rotterdam. Tijdens deze afwisselende en energieke show zie je werk van gerenommeerde en opkomende dansmakers én maak je kennis met de dansers van de toekomst.

Uit de honderden dansers van over de hele wereld die ieder jaar auditie doen bij Codarts – de hotspot voor hedendaagse dans – worden enkele tientallen toptalenten geselecteerd. Tijdens ‘Talent On The Move’ zie je een aantal bijna klaargestoomde beloftes, die op de drempel staan van een professionele carrière in de internationale danswereld. Hun fonkelnieuwe vakmanschap komt tot uiting in een kleurrijke collage van speciaal voor hen gecreëerd werk van opkomende dansmakers en bestaand repertoire van internationale topchoreografen, zoals Jiří Kylián, Cayetano Soto, Ed Wubbe, Ihsan Rustem, Marco Goecke en Stephen Shropshire.

“Codarts laat heel wat talent tot bloei komen. Sommige dansers zouden nu al niet misstaan bij vooraanstaande dansgezelschappen.”

Theatermaker
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie