Kerstvoorstelling van dat vingerpoppetje met die oogjes

Lejo Kerstshow

Lejo (3+)
28 dec
-
29 dec
Data & tickets
Meer speeldata

Lejo komt in de kerstvakantie met zijn show naar Theater de Veste! Samen met zijn vriendjes viert hij Kerst. Doe jij mee?
 

De tovenaar van Sesamstraat met vingers en balletjes

Kom ook naar deze vrolijke kerstvoorstelling voor het hele gezin. Na afloop kan iedereen zijn eigen Lejo-kerstpoppetje knutselen en bespelen.

 

Lejo, het beroemde vingerpoppetje, komt dit jaar met een heuse Kerstshow naar Theater de Veste. Hij neemt al zijn vrienden mee. Ze versieren een boom, zingen kerstliedjes, luiden de jingle-bells en zelfs Rudolf het Rendier komt langs. Dit alles wordt gespeeld door de twee handen van Leo Petersen, met hulp van een koffer vol houten ogen.
 

Lejo is dat vingerpoppetje met die oogjes. Hij is wereldberoemd geworden door zijn voorstellingen en natuurlijk door zijn filmpjes op televisie, in Sesamstraat.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten