Komisch duel tussen twee grootheden

EEN MAN EEN MAN

Pierre Bokma, Kees Prins en Randy Fokke
19 dec
20:15
  • wo 19 dec
    20:15
    Theaterzaal
    Geweest

Een nieuwe komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral over dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn. Gespeeld door de beste acteurs die we hebben en geregiseerd door Gijs Scholten van Aschat. Dat kan alleen maar een feestje worden!

Is het erg als je niet meer weet waarover je het had voordat je naar de wc ging? Op zich niet, wel als je samen uit eten gaat om een oude vriendschap weer op te pakken. Dan kan dit detail zomaar leiden tot een avond vol wantrouwen en miscommunicatie. En dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

Kom vooraf eten in ons Theatercafé. Graag van te voren reserveren (zie hieronder).

Eten bij toneel

Kom voor een smakelijke appetizer voorafgaand aan uw toneelbezoek bij ons eten in het Theatercafé. U zit met medebezoekers aan lange tafels die vol lekker eten staan om te delen. En wij zorgen voor een boeiend randprogramma rondom de voorstelling.
The Living, een restaurant op steenworp afstand van ons theater, kookt voor u. Jorine en haar team zorgen voor afwisselende en vooral lekkere gerechten, 100% vegetarisch en 100% biologisch. The Living staat voor creatief homemade food met groente in de hoofdrol en een verregaand duurzaamheidsbeleid op de achtergrond. Voor € 20 p.p. eet u mee.


Om 18.30 uur is ons theater geopend en vanaf 18.45 uur worden de gerechten uitgeserveerd. Wij zien u graag! Om te reserveren klik hier.

Credits

eindregie: Gijs Scholten van Aschat | tekst: Kees Prins en Roel Bloemen | spel: Pierre Bokma, Kees Prins en Randy Fokke

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie