Ojee, waar blijft de Sint

Hulp-Sinterklaas

Kidz-DJ (3+)
2 dec
 • zo 2 dec
  13:00
  Theatercafé
  Geweest
 • zo 2 dec
  15:00
  Theatercafé
  Geweest

Kom op zondagmiddag 2 december naar Theater de Veste voor een wervelende Sintshow. De middag start met een spetterende warming-up verzorgt door de Kidz-DJ en zijn sidekick; waarbij swingende muziek, spel en hilariteit centraal staan.

De Kidz-dj en zijn beste vriendin zorgen samen voor een gezellig feest voordat Sinterklaas arriveert. Als ze erachter komen dat er een verkeerde datum in de uitnodiging is gezet, ontstaat er paniek! Komt de Sint nu wel? Uiteindelijk wordt er aan de deur geklopt. Maar is dit wel de echte? En waar is de beste vriendin van de Kidz-dj? Hilariteit, spanning en muziek tijdens dit Kidz-dj Sinterklaasfeestje.

 

JUMBO Bastiaansplein zorgt er voor dat Sint en zijn pieten voldoende lekkers hebben om te verdelen onder alle bezoekertjes.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie