Cabaret dat vermaakt en ook nog ergens over gaat

Janus

Jasper van Kuijk
20 sep
20:15
  • do 20 sep
    20:15
    Theaterzaal
    Geweest

In ‘Janus’ bekijkt Jasper van Kuijk de zaken rigoureus van twee kanten. Want in onze gepolariseerde wereld lijkt het wel steeds óf-óf, maar het is natuurlijk net zo vaak én-én. Dus laat Van Kuijk zijn keiharde nuance los op de actualiteit, met de scherpte die je misschien kent van zijn ‘Hoe moeilijk kan het zijn?’-columns in de Volkskrant. Cabaret om bij naar voren te leunen, dat vermaakt en ook nog eens ergens over gaat.

 

Wie is Jasper van Kuijk? Wat vinden recensenten van hem? Op zijn site leest u mooie dingen: “Een boeiend verteller met een fijne kritische blik”, volgens Theaterkrant. Kom kijken naar deze TU Delft docent die eveneens wetenschappelijke programma’s in Theater de Veste heeft verzorgd.

  • NRC: ‘Soepele vertelstijl en originele grappen. Door de slimme dwarsverbanden blijft Van Kuijks gedachte-exercitie tot het eind toe boeien’
  • de Volkskrant: ‘Een in hoog tempo gebrachte gedachtenstroom... oprecht slotpleidooi.’
  • Dagblad van het Noorden: ‘Briljante momenten. Mooi gedoseerde grappen en een enkele persoonlijk getinte scène waarin hij toeslaat.’

Credits

tekst en spel: Jasper van Kuijk | regie: Pim van Alten | tekstadvies: Bas van El

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie