Sprookjesgoud [6+]

NOW Productions
za 26 dec - ma 28 dec
za 26 dec ’09
-
ma 28 dec ’09

Of de onfortuinlijke geschiedenis van de familie Repelsteeltje -In de kerstvakantie van 2009 brengt NOW-Productions een theaterspektakel onder de titel Sprookjesgoud. Een unieke theatervoorstelling, een magisch menu en een wondertocht; alles in één voor kinderen, ouders, oma’s, opa’s, ooms én tantes. Na het succes van Roodkapje (& de Zware Jongens) speelt Sprookjesgoud nu in Amsterdam, Delft en Assen. Wie in is voor een spectaculaire middag en avond mag dit intieme kerstspektakel niet missen.

De reggiseur nodigt u uit voor een kijkje achter de schermen. Klik hier om het filmpje te bekijken.

Kerstvoorstelling
'Sprookjesgoud' is geïnspireerd op de in Engeland uiterst populaire Kerstpantomimes. Uitgangspunt is dit keer het verhaal van Repelsteeltje. Dit kwaadaardige, maar leerzame sprookje levert het materiaal voor een spannend en komisch stuk over macht, geld, inventiviteit en soevereine slimheid. Met onverwachte verhaalwendingen, dolle verkleedpartijen, live muziek en veel fysieke humor biedt Sprookjesgoud vier uur theatervermaak voor jong en oud, ofwel: voor de hele familie.

Totaalprogramma
Sprookjesgoud biedt een totaalprogramma met, behalve de theatervoorstelling, een diner en een ‘wondertocht’. Na een welkomstdrankje gaan jonge en oudere gasten onder begeleiding van spelers en muzikanten op wondertocht in de omgeving van het theater. Tijdens die tocht worden zij vermaakt met spannende verhalen en verrast door ontmoetingen met vreemde en griezelige figuren. Daarna volgt een twee-gangendiner en tot slot de theatervoorstelling.

jeugd € 26,00 / volwassenen € 36,00 inclusief diner, exclusief drankjes

v.a. 6 jaar

Let op: wanneer u minder valide en/of rolstoelgebruiker bent, wilt u dan alstublieft met de kassa contact opnemen om het bijwonen van de voorstelling te bespreken? Alvast dank. 

Credits

Regie & script: Mark Kingsford
Concept & scriptadviezen: Pieter de Nijs
Spel: Anne-Marie van den Aarsen, Ida van Dril, Robert-Paul Jansen, Ayal Oost en Sebastian Verstegen
Muziek: Floris van Slijpe, Boudewijn van Slijpe, Michiel Schreuders
Kostuums: Els Helderman
Decor: Karel de Boer & Stephan Schagen
Publiciteit/ productie: Louise de Koning
Website: Martijn Jansen
Met dank aan: Michael Helmerhorst