Steun Theater de Veste

Je steun is goud waard

Graag willen we er voor onze bezoekers zijn en een vernieuwend en spraakmakend theateraanbod tonen. Hierbij is jouw steun onmisbaar. Elke bijdrage - groot en klein - maakt een verschil en draagt rechtstreeks bij aan de programmering en de exploitatie van ons theater. Je kunt Theater de Veste zowel particulier als zakelijk ondersteunen.

Jouw bijdrage maakt het verschil:

  • Word Vriend van Theater de Veste - Vanaf 25 euro per seizoen ben je al Vriend en profiteer van je de Vriendenvoordelen zoals voorrang bij de start van de kaartverkoop. Bezoek de Vrienden pagina op deze website voor meer informatie.
  • Word Businessclub begunstiger - We bieden verschillende aantrekkelijke sponsormogelijkheden; graag informeren we je meer over onze Businessclub Theater de Veste.
  • Fiscaal aantrekkelijk doneren - Theater de Veste is een ANBI instelling, hierdoor is het fiscaal aantrekkelijk om een donatie te maken. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan een culturele ANBI vermenigvuldigen met 1,25 en als gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van een dergelijke gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Klik hier voor extra informatie op de website van de Belastingdienst
  • Doneer eenmalig een bedrag - Met jouw bijdrage steun je direct en je bepaalt zelf het bedrag. Zie de mogelijkheid hieronder: