Theater de Veste vouchers

Op deze pagina vind je antwoord op enkele vragen over het gebruik van de vouchers (tegoedbonnen) van Theater de Veste. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via onze contactpagina

Hoe wissel ik mijn voucher in?

De voucher is bruikbaar als (deel) betaalmiddel vanaf augustus 2020 en in te wisselen voor alle evenementen die in verkoop zijn via deze website.

  1. Ga naar de voorstelling van je keuze;
  2. Kies een datum en klik op 'tickets';
  3. Kies het gewenste aantal stoelen en voeg deze toe aan je winkelwagen;
  4. Reken af door het voucher tegoed te kiezen als (deel) betaalmiddel. Het bedrag wordt verrekend;
  5. Doorloop de rest van de stappen voor het boeken van je kaarten.

Kom je er via de website niet uit? Je voucher is ook bij onze kassabalie in te wisselen (zie voor de openingstijden de kaartverkoop pagina).

Hoe lang is de voucher geldig?

De vouchers die zijn uitgegeven in verband met door de Coronavirus crisis genomen maatregelen zijn geldig vanaf augustus 2020 tot en met 1 juni 2022. Na het verstrijken van de geldigheidsduur is het resterende voucherbedrag nog steeds van jou. We zullen na verstrijken van de geldigheidsduur het restbedrag alsnog aan je uitkeren.

Kan ik bijbetalen als de voorstellingsprijs van mijn nieuwe boeking hoger is dan het bedrag op mijn voucher?

Ja, dat is mogelijk. Aan het einde van het bestelproces kun je na besteding van het tegoed op je voucher een eventueel restbedrag via de gebruikelijke betaalmogelijkheden (iDeal, creditcard of Podium Cadeaukaart) afrekenen.

Disclaimer

Alle gegevens op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Kennelijke fouten binden Theater de Veste niet. Indien uw naam en adres bij ons bekend zijn, stellen wij u, indien mogelijk en van toepassing, vooraf op de hoogte van eventuele programmawijzigingen.