Kaartverkoop

Via deze website kunt u eenvoudig e-tickets bestellen. Ook is het mogelijk om tickets thuisgestuurd te krijgen, dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces. Wilt u persoonlijk advies, kom dan bij ons langs aan het Vesteplein 1. De kassabalie van Theater de Veste is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 14.00 - 17.00 uur en een uur voor aanvang van een voorstelling. Bezoek het programma overzicht voor het complete aanbod.

Openingstijden kassabalie

De kassa is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 14.00 – 17.00 uur. Ook is de kassa een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.*
 

Telefoon

De kassa is telefonisch bereikbaar via: 015-2121312 (di t/m za van 14.00 - 17.00 uur).*

* De kassa is gesloten op nationale feestdagen (tenzij er een voorstelling is) en in de zomer 2019 van 1 juli t/m 26 augustus.

Een voorstelling cadeau doen?

Wilt u een origineel cadeau geven? Overweeg dan theatertickets voor een voorstelling, evenement of concert in Theater de Veste. Of verras iemand met een Podium Cadeaukaart. Deze giftcard is verkrijgbaar bij de kassabalie en online te bestellen via: www.podiumcadeaukaart.nl.

Persoonlijke gegevens

Indien u kaarten voor een voorstelling heeft aangeschaft waarbij een wijziging plaatsvindt, ontvangt u van ons een persoonlijk bericht. Het is daarom belangrijk om uw contactgegevens zo volledig mogelijk in te vullen en deze goed te controleren. Lees ook onze privacy verklaring, klik hier.

Transactiekosten per bestelling

In verband met wetgeving hanteren we transactiekosten à € 1,50 per bestelling i.p.v.
servicekosten per ticket. Dit geldt voor zowel online kaartverkoop als voor verkoop aan de kassabalie.

Tickets afhalen, retourneren of ruilen

Telefonisch gereserveerde kaarten dient u binnen twee weken na reservering af te halen aan de kassa. Indien dit voor u niet mogelijk is, kunt u de kaarten thuisgestuurd krijgen. Voor deze service wordt per bestelling € 2,50 servicekosten gerekend. Reserveert u binnen twee weken voor de voorstelling, dan worden de kaarten op de avond zelf tot een half uur voor aanvang van de voorstelling voor u vastgehouden. Daarna vervalt uw reservering.

Bij verhindering wordt u vriendelijk doch dringend verzocht uw reservering tijdig te annuleren. Tickets die reeds in uw bezit zijn kunnen alleen in uitzonderlijke gevallen van overmacht tot tenminste één werkdag voor de voorstelling worden teruggebracht. U krijgt dan een tegoedbon (minus € 5,00 service en administratiekosten). Indien u in het bezit bent van e-tickets, kunt u die downloaden vanuit uw account op deze website en mailen naar de kassa (kassa@theaterdeveste.nl).

Drankje bij ticket inbegrepen

De toegangsprijzen van vrijwel al onze voorstellingen in de grote Theaterzaal zijn inclusief een drankje en bewaakte garderobe dit is t.w.v. € 5,00 inclusief theatertoeslag. Bij jeugdvoorstellingen in de grote Theaterzaal is bewaakte garderobe en theatertoeslag t.w.v. van € 2,50 in de ticketprijs inbegrepen; kinderen krijgen een glas limonade, een drankje voor volwassenen is niet inbegrepen. De evenementen in het Theatercafé zijn exclusief drankje in de toegangsprijs.

Huisregels en bezoekersvoorwaarden

Voor een prettig en veilig verloop van onze evenementen en activiteiten gelden de volgende huisregels:

  • Na aanvang van de voorstelling is toegang tot de zaal niet meer mogelijk.
  • Het is niet toegestaan jassen, glaswerk, ingeschakelde mobiele telefoon, foto-, film- en/of andere opname apparatuur mee te nemen in de zaal.
  • In Theater de Veste geldt een rookverbod.
  • Fotograferen en/of het maken van geluids- of video-opnamen is alleen toegestaan als daarvoor vooraf toestemming is verkregen van het gezelschap dat optreedt en van het theater.

De algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD zijn van toepassing. Klik hier om deze in te zien.

Extra voorzieningen

Theater de Veste heeft speciale voorzieningen voor rolstoelgebruikers en minder validen. In de zaal zijn vier rolstoelplaatsen aanwezig op rij 3 en 4 (aangeven bij uw reservering via de kassa). Slechthorenden of gebruikers van een gehoortoestel kunnen gebruik maken van het infrarood-zendsysteem. U kunt hiervoor een speciale koptelefoon afhalen bij de garderobe.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie