A.vontura en de T.E.I.T. Machine (5+)

A.vontura Silent Disco Theater
za 13 jul
za 13 jul ’24

Beleef de Delfste Dino Weken met Arie Vontura en de T.E.I.T. Machine. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken, maar een tijdreis is natuurlijk wel supergaaf! 

In Arie Vontura’s geheime laboratorium is een fantastische uitvinding gedaan: een speciale koptelefoon waarmee je door de tijd kunt reizen. Maar werkt dit apparaat wel helemaal zoals het hoort? Samen met de kinderen gaat Arie terug naar de toekomst en vooruit naar het verleden. Naar welke tijd zou jij willen reizen? We gaan in ieder geval terug naar de oertijd om echte dino’s te ontmoeten!

Programma

  • Om 13.30 uur, 14.45 uur en 16.00 uur start er een show.
  • Iedere show duurt 30 minuten.
  • Per show kunnen er maximaal 50 personen meedoen.

Let op: het bijwonen van A.vontura en de T.E.I.T. Machine is gratis, maar reserveren is verplicht.

Bewonder een Triceratops

Voorafgaand en na afloop van elke show is er gelegenheid om het levensgrote skelet van de Triceratops te zien bij onze overburen van DOK (tussen 09.00 uur en 17.00 uur in OPEN).

Gratis activiteit, wel reserveren!

Over A.vontura Silent Disco Theater

A.vontura Silent Disco Theater maakt al meer dan 10 jaar voorstellingen waarin muziek, interactief theater en vertelkunst samenkomen. Door gebruik te maken van hoofdtelefoons creëren ze een weergaloze ervaring waarbij iedereen meedoet. Bij de shows wordt de fantasie letterlijk in beweging gebracht. Tijdens de voorstellingen doen alle kinderen en hun ouders mee op de vloer. De muziek, geluiden en enthousiaste instructies van Arie Vontura zorgen ervoor dat iedereen helemaal in de Silent-Disco-Theater-bubbel verdwijnt. Een show van A.vontura Silent Disco Theater is niet alleen leuk, maar laat kinderen ook op speelse wijze kennismaken met grote vraagstukken zoals vriendschap, toekomstdromen, taal en hoe we de wereld kunnen redden.

Mis deze unieke ervaring niet en reserveer nu je plek voor een onvergetelijke tijdreis!