Fred van Soest

Love of My Life

Harry Sacksioni
do 15 mei 20:15
do 15 mei ’25
20:15
  • do 15 mei ’25
    20:15
    Theaterzaal

Harry Sacksioni, de meester van de akoestische gitaar, komt met zijn concerttournee ‘Love of My Life’ naar Theater de Veste. De titel van zijn concert is van zijn gelijknamige nieuwste CD, waarvan de nummers de basis vormen voor dit solo–optreden.

Je zou het kunnen zien als een ode aan het instrument dat hem zoveel heeft gebracht: de gitaar. Buiten dat hij er virtuoos op speelt, is het in zijn leven zijn allergrootste liefde, mede omdat hij via de composities die hij op/met zijn verschillende gitaren schrijft, een scala aan gevoelens en originele inzichten in het leven weet te roepen: zowel op de akoestische– als de elektrische gitaar. En uiteraard zal ook tijdens dit optreden een aantal Sacksioni klassiekers niet ontbreken!

Met zijn indrukwekkende gitaartechniek, tezamen met zijn persoonlijke verhalen en zijn relativerende humor, weet Harry al vijf decennia lang, in zijn eigen land en een groot aantal andere landen, het publiek aan zich te binden. Harry Sacksioni is niet voor niets, nu voor het 13de jaar op rij (!), verkozen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux. Geen beter moment dus om de ‘love of his life’, in al haar glorie met u te delen!

[toegangsprijs inclusief drankje]