Fleetwood Mac's Rumours

Legendary Albums Live
za 5 apr 20:15
za 5 apr ’25
20:15
  • za 5 apr ’25
    20:15
    Theaterzaal

Stap binnen in de legendarische wereld van Fleetwood Mac’s ‘Rumours’ tijdens Legendary Albums Live! Dit iconische album, het elfde meesterwerk van de Brits–Amerikaanse rockband, heeft de muziekgeschiedenis voorgoed veranderd. Het album bracht de onvergetelijke hits zoals ‘Go Your Own Way’, ‘Don’t Stop’, ‘Dreams’ en ‘You Make Loving Fun’

Het is niet alleen bekend om de muzikale meesterwerken: de tumultueuze relationele perikelen, scheidingen en break–ups van de bandleden tijdens de opnames voegden een extra dimensie toe aan het creatieve proces. Het resultaat? Een meeslepende mix van emoties en briljante muziek die de tand des tijds heeft doorstaan. Bereid je voor op een avond vol live uitvoeringen van deze tijdloze nummers, gebracht door eersteklas muzikanten. En onder leiding van regisseur Bavo Galama belooft deze voorstelling extra bijzonder te worden. Mis het niet!

Boogie Night afterparty

Na afloop van deze wervelende show wordt er een Boogie Night afterparty gegeven. Put on your dancin’ shoes en kom dansen tot in de late uurtjes!

[toegangsprijs inclusief drankje]

Onderdeel van