De Schouten schoenen aan

Tineke Schouten
vr 10 jan en za 11 jan
vr 10 jan ’25
en
za 11 jan ’25

Tineke Schouten staat al ruim veertig jaar aan de top van de Nederlandse showwereld en weet van geen ophouden. Waarom zou ze ook? Tineke bruist van de energie, heeft nog volop inspiratie en trekt al vijfentwintig shows lang volle zalen met haar hilarische sketches, herkenbare typetjes en prachtige liedjes. 

In haar zesentwintigste voorstelling trekt ze de stoute schoenen aan en gooit ze het eens over een andere boeg. Ze verstopt zich niet meer achter haar kostuums, nee, ze gaat met de billen bloot. Ze heeft een roerige tijd achter de rug, de wereld staat op zijn kop. Hoe hang je dan nog de slingers op? Natuurlijk gaat de topentertainer de boel relativeren, het publiek dubbel laten liggen van het lachen en laten genieten van haar liedjes, recht uit het hart, als vanouds begeleid door haar eersteklas liveband. 

"Opvallende hoogtepunten" - Theaterkrant

Deze voorstelling is op 10 januari ook te beleven door blinden en slechtzienden

Een blindentolk van de organisatie Komt het Zien! verzorgt live audioscriptie. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Voorafgaand aan de voorstelling geeft de blindentolk extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel inleiding.

Heb je een visuele beperking, kies dan in het bestelproces voor de tickets waar 'blind/slechtziend' bij staat. Heb je een speciale plaats nodig, bestel je liever telefonisch of kom je met een blindengeleidehond? Neem contact op met de kassa: 015-2121312 (di t/m za van 14.00 tot 17.00 uur). We hebben namelijk een aantal plaatsen speciaal vrijgehouden voor Komt het Zien!.


[toegangsprijs inclusief drankje]

Onderdeel van