Simon McClure

Ten Thousand Hours

Gravity & Other Myths
vr 11 okt 20:15
vr 11 okt ’24
20:15
  • vr 11 okt ’24
    20:15
    Theaterzaal

Ze zijn weer terug in Delft from down under! Het Australische Gravity & Other Myths is een internationaal topgezelschap dat met hun virtuoze acrobatiek de grenzen van hedendaags circus radicaal oprekt. De naam van de groep zegt het al: zwaartekracht moet je niet al te serieus nemen.

Gravity & Other Myths is groot geworden met prachtige voorstellingen waarin verbluffende acrobatiek wordt gecombineerd met inhoud en humor en altijd in relatie staat tot menselijke connectie. ‘Ten Thousand Hours’ is een ode aan alles wat nodig is om grote dingen te bereiken: bloed, zweet, tranen, moed, doorzettingsvermogen en vooral Heel Veel Tijd. Iedereen is wel ergens goed in, maar weinig mensen kunnen wat de acht acrobaten laten zien in deze duizelingwekkende en spectaculaire show. Tegelijkertijd krijg je een exclusief inkijkje in wat er allemaal gedaan moest worden om tot dit resultaat te komen.

"The performance is a showcase of this company's talent that extends way beyond acrobatics, into visual storytelling, movement, and contemporary dance." - Stage Whispers (★★★★)

[première | toegangsprijs inclusief drankje]