Hommage á Brel - De parels van Jacques Brel

Filip Jordens
di 8 okt 14:30
di 8 okt ’24
14:30

Stap terug in de tijd en herbeleef de onvergetelijke muziek en passie van Jacques Brel, de legendarische Belgische troubadour die harten veroverde over de hele wereld.

Bijna vijftig jaar na zijn overlijden brengt landgenoot Filip Jordens hem opnieuw tot leven in een meesterlijke ode die recht doet aan Brel’s nalatenschap. Met zijn fladderende handen, dansende benen en expressieve stembuigingen weet Jordens het beeld van Brel tot in perfectie op te roepen, zoals geprezen door NRC. Samen met zijn getalenteerde muzikanten neemt hij je mee op reis door Brel’s tijdloze repertoire, met iconische nummers als ‘Ne me quitte pas’, ‘Marieke’ en ‘Amsterdam’. Mis dit meeslepende eerbetoon niet, waarin de geest van Brel opnieuw tot leven komt op het podium. Laat je meevoeren door de emotie, de passie en de onvergetelijke melodieën van een van de grootste singer–songwriters aller tijden.

  • Het Parool: "Precies wat de titel belooft: een eerbetoon. En een zo eigenzinnige geest als Brel betoon je geen eer door hem klakkeloos na te doen. Jordens heeft een eigen visie op Brel."

[toegangsprijs inclusief drankje] 

Theater Overdag, met mogelijkheid om te lunchen

Heb je zin om overdag uit te gaan? Dat kan. We presenteren een reeks voorstellingen, lezingen en concerten die overdag plaatsvinden. Voor deze voorstelling kan tijdens het bestelproces nog een speciaal lunch-arrangement worden besteld. Het theater is vanaf 13.00 uur geopend, de voorstelling start om 14.30 uur.