Keti Koti & Dia Lucha Pa Libertat

Theater de Veste & CANIDREAM
Dialoogtafel en Bevrijdingsconcert
vr 28 jun 20:15
vr 28 jun ’24
20:15
 • vr 28 jun ’24
  20:15
  Theaterzaal

Op vrijdag 28 juni presenteren we de jaarlijkse herdenking en viering van Keti Koti samen met Stichting CANIDREAM. De avond bestaat uit twee onderdelen: de Dialoogtafel met een lezing door professor dr. Gloria Wekker en het Bevrijdingsconcert met het Glenn Weisz Orkest featuring legends Denise Jannah, Oscar Harris, Jersey Isenia, Kenneth Herdigein & Ed Rust. Plus een optreden van Tipico.

TICKETS

Het is mogelijk om een combiticket te kopen voor beide onderdelen of alleen voor het concert. Klik op bestelknop en dan kan je tijdens het bestelproces een keuze maken tussen:

 • CONCERT + DIALOOGTAFEL: combiticket Dialoogtafel & Bevrijdingsconcert: € 29,50 (max. 100 tickets beschikbaar)
 • CONCERT: Ticket Bevrijdingsconcert: € 24,50

Ticket is inclusief 1 drankje.

DIALOOGTAFEL met eten

Inspirerende start van de avond: eerst een lezing door professor dr. Gloria Wekker over het slavernijverleden, daarna kunt u deelnemen aan een dialoog waar uw verhaal centraal staat. Ontmoet anderen, deel uw ervaringen en verbind op een unieke manier. Geniet van een maaltijd en drankje in een intieme setting. Er zijn slechts 100 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan. 

 • Tijd: 17.30 - 19.00 uur (inloop v.a. 17.00 uur)

BEVRIJDINGSCONCERT 

Na de Dialoogtafel vindt er in de grote zaal van Theater de Veste het Bevrijdingsconcert plaats, featuring legends:

 • Oscar Harris, de legendarische zanger die jarenlang de voorzanger zanger was van de Twinkle Stars en een hit scoorde met 'Song for the Children'.
 • Denise Jannah, een begenadigd actrice en zangeres die heeft opgetreden voor onder andere het Koninklijk paar, Nelson Mandela en Bill Clinton. Ze is winnares van twee Edisons en een gouden Orpheus.
 • Ed Rust, bekend van onder andere The Voice Senior en een van de populairste allround zangers.
 • Uit Curaçao komt Jersey Isenia, jarenlang de zanger van de Antilliaanse topformatie Doble RR.
 • Kenneth Herdigein is een Nederlandse acteur van Surinaamse afkomst. Hij is bekend van zijn rollen in verschillende televisieseries, als ook bekend door zijn vele rollen in het Nederlandse theater. Zo speelde hij de rol van Nelson Mandela in de musical 'Amandla! Mandela'.

De begeleiding van deze toppers is in handen van het Glenn Weisz Orkest en de host van het concert is de Surinaamse filmacteur Borger Breeveld (o.a. Wan Pipel en Wiren).

 • Aanvang: 20.15 uur