FAITH

Club Guy & Roni | 2k_far | HIIIT
do 24 okt 20:15
do 24 okt ’24
20:15
  • do 24 okt ’24
    20:15
    Theaterzaal

Club Guy & Roni is een vaste waarde in ons aanbod. Steevast kan het gezelschap rekenen op een enthousiaste schare fans, die afkomen op de energieke multidisciplinaire optredens. Ervaar in deze voorstelling de kracht van geloof in ‘FAITH’: het is een bron van vertrouwen, inspiratie en verbondenheid.

Als nieuwste toevoeging aan de indrukwekkende serie voorstellingen van Club Guy & Roni, neemt ‘FAITH’ je mee op een reis waarin verschillende culturen en wereldbeelden samenkomen, botsen en een diepe menselijke connectie vormen. Met een explosie aan live muziek en spectaculaire choreografieën brengt ‘FAITH’ negen dansers en vijf muzikanten uit Nederland en Marokko samen in een aangrijpende interculturele voorstelling. Ontdek de zoektocht naar een gemeenschappelijke basis, essentieel voor een gezamenlijk geloof in de toekomst. Laat je meevoeren door het meeslepende mozaïek van fysieke, culturele en spirituele benaderingen van geloof, gecreëerd door Guy Weizman, Roni Haver en Khalid Benghrib.

Over eerder werk schreef Het Parool ★★★★: “Happiness staat als een huis” 

[toegangsprijs inclusief drankje]

Over Club Guy & Roni

“De lef waarmee de dansgroep verschillende disciplines samenbracht tot een gesamtkunstwerk met pit en rock-‘n-roll is bewonderingswaardig en barstenvol potentie” - Trouw

In 2002 richten Guy Weizman en Roni Haver Club Guy & Roni op en vanaf die tijd toeren ze met avondvullende producties door binnen- en buitenland. Club Guy & Roni maakt hedendaags, eigenzinnig en explosief danstheater dat de actualiteit op de hielen zit. Alle voorstellingen worden uitgevoerd met nieuw gecomponeerde, live-muziek. Waarbij slagwerkers en musici vaak ook een prominente rol spelen op het toneel. Club Guy & Roni kenmerkt zich door opvallende dansers, die duidelijk van elkaar verschillen en ieder hun eigen rol vervullen in het exacte radarwerk dat choreograaf Roni Haver uitgestippeld heeft.