Stadsbal Delft

Theater de Veste & Dansschool Wesseling
za 21 sep 20:30 - 01:00
za 21 sep ’24
20:30 - 01:00
  • za 21 sep ’24
    20:30 - 01:00
    Theater de Veste

We trappen het nieuwe theaterseizoen af met Stadsbal Delft – dé leukste danservaring van de stad! Theater de Veste wordt wederom omgetoverd tot danspaleis. Samen met Dansschool Wesseling brengen we je een avond vol dansplezier op swingende beats. 

De avond begint met leuke en leerzame workshops. Daarna komen de DJ’s in actie en kan er gedanst worden in drie verschillende ruimtes, ieder in een eigen dansstijl. In de theaterzaal draait DJ Ome Steef discohits, in het theatercafé zorgt DJ Patrick voor stijldansen, en in de foyer brengt DJ Freddy een mix van Salsa, Bachata en Zouk

Workshops

Voorafgaand aan het bal kan je deelnemen aan een workshop, hiervoor kan je een combiticket a € 20,00 kopen (Stadsbal + Workshop). De aanvangstijd van de workshops is 19.00 uur.

  • Workshop: Bachata door Marisa Scheulderman (intermediate/advanced niveau)
  • Worksop: Disco door Nancy Loer (alle niveaus)
  • Workshop: Stijldansen Latin door Sander Daamen en Anna Tovmasyan (intermediate/advanced niveau)

Shows

We zijn trots om te kunnen vermelden dat het ons wederom gelukt is om de Nederlandse Kampioenen Latin van dit moment uit te nodigen. Sander Daamen en Anna Tovmasyan zijn al enkele jaren de allerbeste latindansers in Nederland. Zij geven een workshop in Latin techniek en later op de avond nog een show.

Foto en video opnamen

Tijdens dit evenement georganiseerd door Dansschool Wesseling en Theater de Veste mogen foto en video opnames worden gemaakt. Door deelname aan het Stadsbal Delft ga je akkoord met het feit dat er beeldmateriaal voor publiciteitsdoeleinden wordt gemaakt, waar deelnemers op kunnen komen te staan. 

 

Programma o.v.b van wijzigingen