Net alsof

Jochem Myjer
wo 29 mei en do 30 mei
wo 29 mei ’24
en
do 30 mei ’24

In het voorjaar van 2024 komt Jochem Myjer weer naar Delft! We kijken er naar uit en zijn blij dat we hem in Theater de Veste mogen ontvangen. De ticketverkoop gaat niet via onze kassa, dit gaat via een extern ticketplatform.

Briefje van Jochem Myjer


Lief publiek,

Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch?

Liefs, Jochem Myjer

[ticketprijs inclusief drankje | max. 4 tickets per bestelling | leeftijd vanaf 12 jaar]

Let op: Tijdens de opening van deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van een stroboscoop met felle lichtflitsen. Wees extra alert als je hier gevoelig voor bent.

Ticketverkoop via extern ticketplatform

Kaartverkoop voor de voorstellingen start op vrijdag 30 juni 13:00 uur (Vrienden van Theater de Veste kunnen v.a. 23 juni 13.00 uur en tot 28 juni 23.00 uur tickets bestellen -  dit is maximaal 50% van het aantal beschikbare plaatsen) via extern ticketplatform Djebber. Mocht je vragen hebben over de ticketverkoop, dan verwijzen we je graag naar dit platform.

Onderdeel van

Credits

Credits:

Beeld: Sjoerd van Heumen

Foto: Ester Gebuis