DE JOARDY SHOW

Jim Deddes
Hoe vaker je het ziet, hoe leuker het wordt!
vr 31 mei 20:15 - 21:30
vr 31 mei ’24
20:15 - 21:30
  • vr 31 mei ’24
    20:15 - 21:30
    Theaterzaal

In deze theatershow boordevolle sketches brengt Jim Deddes (bekend van o.a. ‘De Oost’ en ‘Hardcore Never Dies’) zijn volledige JOARDY-universum tot leven. Dedded creëerde samen met regisseur Jan Hulst (o.a. Theater Oostpool) een onafhankelijk platform met sketches dat is uitgegroeid tot een YouTube fenomeen.

Drie seizoenen van de webserie ‘JOARDY SEASON’ leverde het duo in 2019 de Zilveren Nipkowschijf op! De jury schreef over de show; “Je kunt veel theorieën op de humor van JOARDY loslaten in een poging de genialiteit ervan te duiden. Gewoon kijken werkt sneller. En hoe vaker je het ziet, hoe leuker het wordt.”

Wat krijg je deze avond voor je kiezen? Een show met de hits ‘Harco’ en ‘Brian Rompoe’, zwaar ongefilterd privémateriaal van Jim en meerdere comedyworkshops van Oscar Aerts (‘GTST’ en ‘Costa!’). Wees er snel bij want ‘DE JOARDY SHOW’ gaat als een speer!

Uit de pers:

  • "In Joardy's absurde humorcollage kan iedereen om iets anders lachen." - De Volkskrant ★★★
  • "Jim Deddes steelt ook in het theater de show als Harco en Brian Rompoe." - Theaterkrant 
  • "YouTube-fenomeen ‘De Joardy Show’ is ook in het theater droogkloterij van de hoogste plank." - NRC ★★★

[toegangsprijs inclusief drankje]

Onderdeel van

“Na jaren online bekeken te zijn, geeft deze theatertour ons de mogelijkheid de trouwe Joardy fans diep terug de ogen in te kijken.”

Jim Deddes