Schandalig mooie opera!

Francis van Broekhuizen & Gregor Bak
Gezellige avond met prachtige muziek, humor en beroemde anekdotes en schandalen
do 25 apr - vr 26 apr
do 25 apr ’24
-
vr 26 apr ’24

Het operapubliek kende het zangtalent en de humor van Francis van Broekhuizen al langer, maar het grote publiek omarmde haar pas na tv-programma’s als ‘Maestro’, ‘Ranking the Stars’ en ‘De Slimste Mens’. Afgelopen jaren was ze een ware ambassadeur voor opera met het succesvolle ‘Bij twijfel hard zingen’. Tijd voor een vervolg, wederom in het gezelschap van pianist Gregor Bak. 

Ken je het beroemde verhaal over de val van Tosca en de trampoline? Wist je dat de bochel van Rigoletto weleens zakt tot onder de billen van de zanger? In ‘Schandalig mooie opera!’ diept Francis beroemde anekdotes en schandalen uit de operawereld uit. Wat gebeurt er allemaal achter de schermen? Zijn de verhalen over moeilijke operadiva’s waar? Natuurlijk maakt Francis ook kleine uitstapjes naar andere beroemde classics uit lichtere muziekgenres. Kortom, een leerzame en gezellige avond vol humor en prachtige muziek van onder andere Verdi, Puccini en Mozart.

  • 14.30 uur: € 15,00
  • 20.15 uur: € 27,50 inclusief drankje

Theater Overdag, met mogelijkheid om te lunchen [uitverkocht]

Heb je zin om overdag uit te gaan? Dat kan. We presenteren een reeks voorstellingen, lezingen en concerten die overdag plaatsvinden. Voor de middagvoorstelling kan tijdens het bestelproces nog een speciaal lunch-arrangement worden besteld. Het theater is vanaf 13.00 uur geopend, de voorstelling start om 14.30 uur.

Uit de pers:

“wat een leuke vrouw is Francis van Broekhuizen toch. En wat kan ze gaaf zingen.” - ★ ★ ★ ★ Scènes

“Deze voorstelling is een feest van plezier.” - ★ ★ ★ ★ Scènes

“Waarom is opera toch vooral zo elitair, vraag ik me weer eens af. Bij van Broekhuizen is opera volkskunst die nooit plat wordt. Bravo!” - ★ ★ ★ ★ Scènes

Onderdeel van