Delft Moves Festival

Lloydscompany, House of Styles e.a.
Delft Moves laat talent schitteren
za 13 apr en zo 14 apr
za 13 apr ’24
en
zo 14 apr ’24

Een nieuwe editie van het Delft Moves Festival staat gepland in het weekend van 13 en 14 april. Twee dagen vol dansplezier, waar jong danstalent volop de kans krijgt om te schitteren.

Zaterdag 13 april

Zondag 14 april

  • 12.00 - 13.00 UUR – THE STAGE IS YOURS
    Maak een swingende dansshow in de grote zaal van Theater de Veste gratis mee. Lokale talenten worden samengebracht en er zijn gastoptredens van professionals. Terence van Hutten van House of Styles coördineert het evenement, met Theater de Veste als organisator.

  • 13.00 UUR – UNDERGROUND STAGE (VERDIEPING -2)
    Op de Underground Stage in Parkeergarage Zuidpoort vindt 'Two Fast Two Furious' plaats. Dit evenement biedt een rauwe, underground danservaring met regionaal talent en topdansers uit Nederland, begeleid door DJ SD en MC Tbone. De deelnemers worden beoordeeld door een jury bestaande uit bekende namen uit de theater- en hiphopwereld. Daarnaast wordt een driftcompetitie gepresenteerd door TORII Circuit met de beste drifters van Nederland. De toegang is gratis. Toegang via personeningang naast hoofd entree Pathé Delft.


Maximum aantal bezoekers

Op zondag 14 april is The Stage is Yours (Theater de Veste) & de Underground Stage (Parkeergarage Zuidpoort) vrij toegankelijk. Er geldt wel een maximum aantal bezoekers. Mocht dit bereikt zijn, dan is toegang niet mogelijk. 

Foto & video opnamen

Tijdens dit evenement georganiseerd door House of Styles en Theater de Veste mogen foto en video opnames worden gemaakt. Door deelname aan de verschillende activiteiten ga je akkoord met het feit dat er beeldmateriaal voor publiciteitsdoeleinden wordt gemaakt, waar deelnemers op kunnen komen te staan. 

 

Dit event is mogelijk gemaakt door: Gemeente Delft, Stichting voor Hulp aan Delftse Jongeren, House of Styles, Parkeren Delft en Theater de Veste.