Panic Room

Jacob Derwig & Abke Haring
Een dystopische maar hoopvolle voorstelling over een oorlog tussen hoofd en hart
wo 15 mei 20:15
wo 15 mei ’24
20:15
  • wo 15 mei ’24
    20:15
    Theaterzaal

Hier kijken we naar uit! Een voorstelling met twee topacteurs: Jacob Derwig en Abke Haring, waarin de theatermakers Floor Houwink ten Cate en Abke Haring en schrijver Esther Duysker de handen ineen slaan.

Samen maken zij een bloedernstige en humoristische, dystopische en hoopvolle voorstelling over een oorlog tussen hoofd en hart. ‘Panic Room’ is een intiem, poëtisch en fysiek duet van twee mensen die opgesloten zitten in een donkere ruimte. Kennen ze elkaar, kennen ze elkaar niet, waarvoor zijn ze op de vlucht? De buitenwereld, de ander of zichzelf? In een race tegen de klok proberen ze door een onontkoombaar rollenspel de uitgang te vinden, in de hoop het weer licht te laten worden. Maar kan je een ander wel verlossen uit de donkerte. Of alleen jezelf?

Jacob Derwig speelde afgelopen seizoen in Delft voor een compleet uitverkocht Theater de Veste in het door pers en publiek bejubelde ‘Verdriet is het ding met veren’.

Eten bij Toneel

Om de toneelavond fijn en gezellig te beginnen serveren we een lekkere en kleurrijke maaltijd (shared dining) en krijg je tegelijk meer achtergrond informatie bij de voorstelling door bijvoorbeeld een van de acteurs of regisseur. Het programma start om 18.30 uur, kosten € 27,50 p.p. (inclusief koffie/thee). Reserveren kan bij aankoop van je ticket via de website en/of via de kassa. Van harte welkom!

[toegangsprijs inclusief drankje]