Carla Gorter

The Best of Britain

The Power of Music
Avondvullend muziekspektakel met de allergrootste hits van Engelse bodem
do 28 mrt 20:15 - 22:50
do 28 mrt ’24
20:15 - 22:50
  • do 28 mrt ’24
    20:15 - 22:50
    Pauze 21:15
    Theaterzaal

‘The Best of Britain’ mag zich verheugen in een nog steeds groeiende belangstelling en zet opnieuw een avondvullend muziekspektakel op de planken met de allergrootste hits uit Groot-Brittannië.

Met een spectaculair programma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken dat zich mag verheugen in een nog steeds groeiende publieke belangstelling. Muziek van The Beatles tot Coldplay en van de sixties tot nu passeert de revue en leidt tot een swingend feest van herkenning. Zangers Syb van der Ploeg, Brenda Bee en Maarten Peters en hun vijf topmuzikanten zorgen voor nostalgie, maar spelen ook zeker recente wereldhits, tijdens een spetterende muzikale show in een heerlijk ongedwongen sfeer. Britannia, rule the waves!

Er valt vooriedereen, van jong tot oud, veel te genieten. Maar de mensen op het podium genieten zelf ook. Metvolle teugen zelfs. Want het motto van The Best of Britain is ‘gedrevenheid’. En dat levert eenspetterend muzikaal spektakel op en een theateravond om nooit meer te vergeten. De combinatie vantopartiesten, die vele wereldhits én supermuzikanten maakt het tot een ongekende sfeer en echt TheBest of Britain!

[toegangsprijs inclusief drankje]