De komedie over een bankoverval

Pretpakhuis | Jon van Eerd
Hilarische West-End hit komt naar Nederland
wo 28 feb 20:15 - 22:35
wo 28 feb ’24
20:15 - 22:35
  • wo 28 feb ’24
    20:15 - 22:35
    Pauze 21:15
    Theaterzaal

Jon van Eerd komt terug naar Delft met een nieuwe voorstelling. Dit keer niet als acteur, maar als regisseur! Na zijn reeks succesvolle voorstellingen met alter ego Harrie Vermeulen ligt de lat hoog, maar van Eerd weet in de traditie van zijn eerdere werk opnieuw een onbetaalbaar kolderiek verhaal vol behendige acrobatische kronkels, optische trucs en fenomenale sketches en manoeuvres te brengen. Een totaalbeleving waarbij je in ademnood komt van het lachen. 

Als een stel boeven uit de gevangenis weet te breken smeden zij een plan om een kostbare diamant te stelen. De diamant bevindt zich in de kluis van een bank die door een stel niet al te snuggere druiloren wordt bestierd. De liefdesrelaties van één van de boeven met de dochter van de bankdirecteur zorgt echter voor gecompliceerde consequenties. Daarnaast zorgt de zoektocht naar de diamant via luchtschachten, touwladders en plattegronden voor een dolkomische theaterbeleving.

Deze voorstelling is ook te beleven door blinden en slechtzienden

Een blindentolk van de organisatie Komt het Zien! verzorgt live audioscriptie. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Voorafgaand aan de voorstelling geeft de blindentolk extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel inleiding.

Heb je een visuele beperking, kies dan in het bestelproces voor de tickets waar 'blind/slechtziend' bij staat. Heb je een speciale plaats nodig, bestel je liever telefonisch of kom je met een blindengeleidehond? Neem contact op met de kassa: 015-2121312 (di t/m za van 14.00 tot 17.00 uur). We hebben namelijk een aantal plaatsen speciaal vrijgehouden voor Komt het Zien!.


[toegangsprijs inclusief drankje]

Credits

Met: Buddy Vedder, Suzanna Pleiter, Arie Cupé, Martin van der Starre, Rogier Komproe, Cathelijne de Sonnaville, Joey Schalker en Lars Vaessen.