Edland Man

We Are One / Celebrate Tina

Berget Lewis
Souldiva van eigen bodem brengt eigen werk en een eerbetoon aan Queen of Rock-'n-Roll
vr 2 feb 20:15 - 21:30
vr 2 feb ’24
20:15 - 21:30
  • vr 2 feb ’24
    20:15 - 21:30
    Theaterzaal

Zangeres Berget Lewis komt met een uniek theaterconcert naar Delft, waarin zij zowel eigen nummers als covers van haar inspiratiebron Tina Turner zal spelen. Met haar krachtige volume als handelsmerk is Berget Lewis al vele jaren een vaste waarde op de (inter)nationale podia. 

Na bijna 10 jaar brengt Berget Lewis eindelijk weer eigen muziek uit. Berget heeft tijdens de pandemie genoeg tijd gehad om het een en ander van zich af te schrijven. Daar is het album prachtige album WE ARE ONE uit voortgekomen. WE ARE ONE gaat over de toestand in de wereld, de liefde, maar ook hoe Berget in haar kracht is komen te staan. Zij heeft zich voornamelijk laten inspireren door haar grote idool en powervrouw Tina Turner!

Deze avond zal Berget met haar liveband een aantal van haar nieuwe liedjes ten gehore brengen in combinatie met de tijdloze liedjes van Tina Turner, als ode aan the Queen of Rock! Het wordt een absolute 'feel good' avond, hopelijk tot dan! 

BOOGIE NIGHT Afterparty

Na afloop van dit concert wordt er een Boogie Night afterparty gegeven. Put on your dancin’ shoes en kom dansen tot in de late uurtjes!