Comedy Club Delft

Emiel van der Logt (MC), Zuva Martens, Martijn Kardol & Jeroen Pater
Winterdipje? Kom naar Comedy Club Delft voor een shot endorfine
di 23 jan 20:30
di 23 jan ’24
20:30
  • di 23 jan ’24
    20:30
    Theatercafé

Winterdipje? Kom naar de eerste Comedy Club van 2024 voor een shot endorfine. Tijdens deze editie zie je opnieuw drie stand-up toppers en een MC die je een hilarische avond weten voor te schotelen. 

Elke avond is anders, maar wat we je kunnen beloven is dat de comedians de vaart er goed inhouden en het ene na het andere hilarische verhaal de zaal in slingeren, waardoor je gegarandeerd met een opgeladen endorfineboost weer naar huis gaat. De line up van de avond:

Emiel van der Logt 

Naast solo programma's speelt Emiel stand-up door heel Nederland en België. Zo stond hij onder meer op de Zwarte Cross, Concert at Sea en Paaspop. Hij vertelt zijn verhalen vol overtuiging, hoge energie en het tastbare gevoel van plezier. Zonder filter en zeker niet politiek correct: Emiel weet altijd grote kwesties op een heerlijk humoristische wijze te vatten.

Zuva Martens 

Zuva Martens is de Afro Comedian van Nederland. Zuva speelt Engelstalig en daar heeft hij het al ver mee geschopt. Zo speelde hij o.a. in the Comedystore in London en was hij te zien op het Utrechts internationaal Comedy Festival in TivoliVredenburg. Zijn humor gaat veel over observaties en alles waar hij tegen aan loopt in zijn leven. Zuva Martens is een Engels toppertje, lachen dus!

Martijn Kardol 

Als cabaretier beleefde Martijn een ware kickstart. Na de publieksprijs op het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival 2014, won hij alle prijzen op het Groninger Studenten Cabaret Festival. En vervolgens ook nog de jury,- en publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival met zijn programma 'Jongensboek'. Allemaal in één seizoen. Kom langs en ontdek deze meester verteller!

Jeroen Pater 

Jeroen Pater behoort tot de eerste generatie stand-up comedians in Nederland.  Zo behoorde hij onder andere  tot de Comedy Explosion. Jeroen is een bezige bij. Zo is hij oprichter van de Utrechtse comedyclub het Comedyhuis en organisator van het Utrechtse International Comedy Festival in TivoliVredenburg. Het grootste Comedyfestival van de Benelux. Naast organiseren straalt deze comedian op het podium ook één en al ervaring uit.

 

Deze avond wordt in samenwerking met de Comedytunes georganiseerd en is mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor DC-Beheer

Onderdeel van