Stadsbal Delft

Theater de Veste & Dansschool Wesseling
Een swingende start van het nieuwe jaar
za 20 jan 20:30 - 01:00
za 20 jan ’24
20:30 - 01:00
  • za 20 jan ’24
    20:30 - 01:00
    Theater de Veste

Begin 2024 goed met ‘Stadsbal Delft’ in Theater de Veste. Samen met Dansschool Wesseling trekken we weer alle registers open om er een bruisend feest van te maken. In drie verschillende danszones kan je dansen op verschillende muziekstijlen.

We bieden op verschillende plekken - waaronder het grote podium - in het theater de mogelijkheid om te dansen. Zo kun je in de grote foyer heerlijk dansen op Latin mix (Salsa, Bachata, Zouk etc.) met muziek die wordt gedraaid door DJ Freddy. In het Theatercafé kun je stijldansen (Ballroom/Latin) op muziek van DJ Patrick. Op het toneel vindt er een disco plaats met muziek uit de 70’s/80’s door DJ Joshua D. 

Workshops [uitverkocht]

Voorafgaand aan het bal kan je deelnemen aan een workshop, hiervoor kan je een combiticket a € 19,50 kopen (workshop + stadsbal). Je kan één workshop toevoegen tijdens het bestelproces.

  • Workshop Stijldansen voor beginners door Bart en Jascha
  • Workshop Disco dans door Nancy
  • Workshop Salsa (intermediate niveau) met Lorenzo

Show

Naast heerlijk vrijdansen in de verschillende dans area's, kan je tijdens het Stadsbal genieten van een show door professionals Glenn Feddema & Claudia van der Helm, meervoudig Nederlands Kampioen Latin.

Foto en video opnamen

Tijdens dit evenement georganiseerd door Dansschool Wesseling en Theater de Veste mogen foto en video opnames worden gemaakt. Door deelname aan het Stadsbal Delft ga je akkoord met het feit dat er beeldmateriaal voor publiciteitsdoeleinden wordt gemaakt, waar deelnemers op kunnen komen te staan. 

 

Programma o.v.b van wijzigingen