Corné van der Stelt

Sneeuwbeesten

Maartje en Kine
vr 5 jan 20:15
vr 5 jan ’24
20:15
  • vr 5 jan ’24
    20:15
    Theaterzaal

Maartje en Kine luisteren zowel naar Schubert als Frans Bauer. Ze zijn even gek op Mariah Carey als op de rituele samenzang van de boventoon-zingende Mongolen. Hun voorstellingen zijn humoristisch én ontroerend. Virtuoos én verrukkelijk plat en samen spelen ze meer dan twintig instrumenten.

‘Sneeuwbeesten’ is dan ook een wervelend midwinterfeest waarin het hypermuzikale cabaretduo Maartje en Kine het publiek meeneemt op een hallucinerende vlucht langs alle continenten. Overal en nergens strijken ze neer om je te laten horen en zien hoe men daar het feest van het licht viert. Beleef een rijke avond te worden vol poëzie, kolder, kerstklassiekers én magische sages. Bovendien zijn er gastoptredens van bekende en onbekende Nederlanders. En alsof dit nog niet genoeg is, zal in elke stad het lokale zangkoor het duo vergezellen. Kortom: ‘Sneeuwbeesten’ is een flonkerende voorstelling voor de donkere dagen.

De pers over hun vorige voorstellingen: 

  • "Muzikale voorstelling van Maartje & Kine is een klinkend feest" - Telegraaf (★★★★)
  • "Anderhalf uur puur genieten" - Theaterparadijs (★★★★★)
  • "De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor" - Theaterkrant (★★★★)

[toegangsprijs inclusief drankje]

Credits

Regie: Titus Tiel Groenestege.