Viva La Vida

Top 2000 Live
Leef het leven, daarvoor is het bedoeld!
za 9 dec 20:15 - 22:35
za 9 dec ’23
20:15 - 22:35
  • za 9 dec ’23
    20:15 - 22:35
    Theaterzaal

Met een stevige dosis nieuwe energie trekt de Top2000 Live band, met onder andere Valerie Curlingford en Baggio op vocals muzikaal ten strijde. Op 9 december wordt het publiek weer ondergedompeld in een warm bad van een feest der herkenning: de ’Viva La Vida’ show in Theater de Veste, boordevol muzikale hoogtepunten uit de top 2000 aller tijden. 

Al ruim 10 jaar lukt het dit gezelschap om samen met het publiek te genieten van al die geweldige songs die zoete herinneringen, emoties, liefde en geluk teweegbrengen. Een lach, een traan, meezingen en meedansen, elk jaar opnieuw één groot feest. De komende editie met maar liefst dertig shows door het hele land in het verschiet en doet uiteraard ook Delft aan.  

Maar liefst zestig hits

De selectie van ruim 60 grootste hits en wonderschone kleine pareltjes uit de lijst der lijsten van rock, pop, soul en de mooiste nummers van eigen bodem heeft inmiddels plaatsgevonden en dat belooft weer wat.  Met een nieuwe dynamiek in zowel decor als  vernieuwde samenstelling van de band en dit jaar onder regie van Marco Forno. Naast de oudgedienden op front  William Kersten en Bas de Groot (hij deelde recent nog het podium met Barry Hay) staan de zeer getalenteerde Valerie en muzikale veelvraat Baggio op de planken.

Kom dansen op de Boogie Night afterparty

Na afloop van deze wervelende show wordt er een Boogie Night afterparty gegeven. Put on your dancin' shoes en kom dansen tot in de late uurtjes!

Jochem van Aller (Jawgem) staat achter de draaitafel. Hij is illustrator en kunstenaar uit Den Haag en heeft meerdere opdrachten voor Theater de Veste uitgevoerd. Daarnaast heeft hij een dansschool met de focus op breakdance samen met vrienden Leroy, Jamal en Derrick. Daar nog eens bovenop leeft hij in onze regionale uitgaanswereld als dj en organiseerde evenementen als Milky Way in Rotterdam met Team Hoog Tempo en draait hij niet alleen op onze Boogie Nights, maar ook regelmatig bij o.a. poppodium Paard. 

[ticketprijs is inclusief drankje + afterparty]

Credits

Producent: Peter Groot Kormelink Producties. Regie: Marc Forno. Met: Top 2000 live vocalisten en live band onder leiding van Jan-Peter Bast.