Kaseko in Concert + 4 The Culture

Angelo Renfurm, Romario Panka, Nato Grootfaam, Guno Promes e.a.
Een ode aan de Surinaamse muziekgeschiedenis met een hoog 'voetje van de vloer' gehalte
vr 8 dec 20:15 - 22:45
vr 8 dec ’23
20:15 - 22:45
  • vr 8 dec ’23
    20:15 - 22:45
    Theaterzaal

Kaseko in Concert uitgevoerd door een 16 mans band, betekent een mooie reis door de rijke Surinaamse muziekgeschiedenis van 1950 tot heden. Het concert wordt uiteraard ook weer gepresenteerd door de befaamde Surinaamse comedian Clifton Braam. Met dit muziekspektakel vol humor zal hij al uw mooie herinneringen tot leven weten te brengen. Na afloop treedt '4 The Culture' op met Sarah-Jane, Mr.JetFly & Cho.

Kaseko is een van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en de basis voor vele internationale succesvolle nummers. Hierbij kunt u denken aan muziek van onder andere Cojunto Latinos, Cosmo Stars, The Caribbean Combo, Fun Masters, Orchestra Tropical, Orchestra Washboard, Master Blasters, Kaseko Masters en nog vele anderen uit de rijke muziekcultuur van Suriname.

Kortom, 'Kaseko in Concert' is “here to stay” een mooie jaarlijkse terugkerende traditie waar vele prominente muzikanten van Surinaamse en Caribische afkomst acte de préséance zullen geven. 'Kaseko in Concert' is voor een breed georiënteerd muziekpubliek en staat garant voor een avond waarin iedere rechtgeaarde muziekliefhebber zijn hart kan ophalen. 

Extra optreden door Sarah-Jane, MrJetfly & Cho

Na afloop van Kaseko in Concert in de Theaterzaal gaat het feest door in het Theatercafé met '4 The Culture' starring Sarah-Jane, MrJetfly & Cho. Iedereen is van harte uitgenodigd, om de dansvloer op te gaan en/of gewoon te genieten van een drankje. Veel plezier!

[toegangsprijs inclusief drankje]