Comedy Club Delft

Finn Visser (MC), Samir Fighil, Vincent Geers & Roel C Verburg
Lachen, gieren, brullen bij hét stand-up podium van Delft
do 30 nov 20:30
do 30 nov ’23
20:30
  • do 30 nov ’23
    20:30
    Theatercafé

Lachen, gieren, brullen bij Theater de Veste, hét stand-up podium van Delft. Stand-up comedy doet het goed in Delft en eerdere comedyavonden in Theater de Veste waren steevast uitverkocht. Dit wil je niet missen!

Een avond met rauwe humor, scherpe teksten en keiharde grappen. De comedians zitten bovenop de actualiteit, houden je een spiegel voor die als confronterend kan worden ervaren, maar bovenal bezorgen zij je een geweldige avond. Niets, en niemand wordt gespaard. Wacht niet te lang met reserveren en scoor snel een kaartje! 

Finn Visser (i.p.v. Daan van der Hoeven) 

Finn - afkomstig van Comedy Club Haug - is geen gewone comedian; hij is een denker die diepgaande concepten onderzoekt op een toegankelijke manier. Hij zou zonder twijfel de titel van filosoof verdienen. Maar maak je geen zorgen, zijn show draait niet alleen om intellectueel gepieker. Finn weet ook als geen ander hoe hij je aan het lachen kan maken. Gewonnen prijzen: Groninger Studenten Cabaret Festival, 2022 (publieks- en persoonlijkheidsprijs).

Samir Fighil (i.p.v. Chris Verlaan)

Samir Fighil is een geboren verhalenverteller en comedian. Met scherpe observaties, herkenbare verhalen en originele personages geeft hij een kijkje in de verschillende werelden waarin hij leeft en laat hij zich van zijn kwetsbaarste kant zien. Hoewel Samir al een tijdje meeloopt en in de meeste theaters in Nederland heeft gestaan, heeft hij in 2019 de persoonlijkheidsprijs van het Cameretten cabaretfestival gewonnen. 

Vincent Geers

Vincent Geers is dan wel een brave borst, maar zijn grappen zijn dikwijls gedurfd en confronterend. Hij legt gevoelige plekjes van relaties en onze dagelijkse omgang bloot. Hij weet situaties zo treffend te beschrijven dat er vanzelf grote hilariteit ontstaat. Dit heeft vaak open doekjes tot gevolg. Geen wonder dat Vincent Geers met zijn comedy show vaak te zien is in een show van Comedytunes. 

Roel C Verburg

Als één van de weinige comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek. Waar bij de meeste cabaretiers de liedjes vaak een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen (ook in zijn liedjes) in hoog tempo door. Op de radio was hij wekelijks te gast bij Giel Beelen in de Freaknacht en tegenwoordig speelt hij elke vrijdagochtend een liedje bij Jeroen van Inkel (Rinkeldekinkel) op Radio Veronica. Op TV trad hij o.a. op in Kopspijkers, Comedy Explosion, Tatatataal, Comedyclub Katendrecht. Hij speelde naast twee avondvullende theatertournees ook nog in ontelbaar veel kroegen, op poppodia, in theaters en concertzalen alsmede meerdere malen op festivals als de Zwarte Cross en Lowlands. Tevens is hij één van de vaste bespelers van het Comedy Café in Amsterdam.

 


Deze avond wordt in samenwerking met de Comedytunes georganiseerd en is mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor DC-Beheer

Onderdeel van