Foppe Schut

Zondagochtendconcert

Nathalia Milstein
“Superb technique and a true artist.” - The Sunday Times
zo 15 okt 11:30
zo 15 okt ’23
11:30
  • zo 15 okt ’23
    11:30
    Theaterzaal

Romantiek aan de piano met deze zondagochtend muziek van Schubert, Fauré en Rachmaninov gespeeld door Nathalia Milstein. 

Nathalia Milstein werd geboren in Lyon en groeide op in een familie van musici. Haar eerste pianolessen kreeg ze van haar vader, Serguei Milstein, bij wie ze vanaf 2009 ook studeerde aan het conservatorium van Genève. Ze vervolgde haar studie bij Nelson Goerner en András Schiff en lanceerde haar internationale carrière in 2015 met het winnen van de Dublin International Piano Competition. Afgelopen theaterseizoen speelde zij nog met haar zus Maria Milstein in een concert bij ons dat het theater deed schudden op zijn 'Veste', maar als soliste deed zij haar grotere bekendheid op met stukken van Ravel en Prokofiev. Deze ochtend hoor je prachtige stukken uit de romantiek van o.a. Schubert, Fauré en Rachmaninov.

Nazit met interview, kaas en cava

Om dit zondagochtendconcert goed af te sluiten, organiseren we na dit concert een gezellige nazit. Bij de bar kun je bubbels (mét of zonder alcohol) en kaas van onze lokale kaas & delicatessenwinkel Verkade & Jacques bestellen, aansluitend kan je luisteren naar een interview dat aansluit op het concert. 

Programma

  • Schubert, Sonate in B Major D 57
  • Fauré, Thème et Variations opus 73
  • Rachmaninov, Etudes-Tableaux opus 39

 

[toegangsprijs inclusief kopje koffie/thee]