Comedy Club Delft

Tim Kroezen, Ruud Smulders, Gerrie Smits en Nabil
Gun jezelf die volle tank endorfine
wo 27 sep 20:30
wo 27 sep ’23
20:30
  • wo 27 sep ’23
    20:30
    Theatercafé

Verwacht bij Comedy Club Delft iedere editie drie top stand-uppers en een MC die de avond vakkundig aan elkaar praat. De comedians schieten in up-tempo de meest absurde en hilarische verhalen de zaal in, waardoor je automatisch een fijne dosis endorfine en gelukshormonen gaat aanmaken. 

Na een avondje onvervalste stand-up comedy zul je merken dat je na afloop weer buiten staat met een fris en energiek gevoel. De line up van de avond:

Ruud Smulders

Ruud Smulders is een van de bizarste comedians van Nederland. Het universum waaruit Ruud vertelt of zoals hij het zegt het Rudiversum is raar, bizarre en zonder logica.  Doe je veiligheidsgordels om en ga als een komeet samen met Ruud door het Rudiversum. Tip: neem een schone broek mee.

Tim Kroezen 

Tim Kroezen (Boxmeer, 1991) kwam voor zijn studie naar Utrecht en is er nooit meer weggegaan. Om het leven onvoorspelbaar te houden doet Tim ieder zoveel jaar totaal iets anders, dat had hij zelf ook liever anders gezien, maar zo is het nou eenmaal. Zijn droom is om ooit nog eens een autobiografische tekst in de derde persoon te schrijven.

Gerrie Smits (MC) (i.p.v. Victor Luis van Es)

Cabaretier Gerrie Smits is een sympathieke en openhartige Brabander in hart en stembanden. Een verhalenverteller en filosoof die in zijn voorstelling ‘Naakt!’ zijn struggles deelt met als belangrijkste thema: vertrouwen. Als cabaretier geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen, maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten. Leon van der Zanden leerde hem zijn comedytalent ten volste te gebruiken en heeft zijn tweede en huidige avondvullende show geregisseerd. Naast zijn voorstellingen is Gerrie Smits bekend van zijn wekelijkse column op Omroep Brabant Radio in het programma ‘Lang Leve de Vrijdag’ en is hij als vaste MC bij diverse comedyshows te zien.

Nabil 

Nabil timmert moment zeer hard aan de weg in comedyland. Zijn show 'Tijdmachine' was te zien op Netflix. Nabil heeft scherpe grappen die hij brengt met een flair waar menig comedian jaloers op kan zijn. De Volkskrant schreef over zijn laatste programma: Weer een toptalent uit Brabant. Dat is Nabil zeker! Nieuwsgierig? Kom dan kijken, je zult geen spijt krijgen.


Deze avond wordt in samenwerking met de Comedytunes georganiseerd en is mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor DC-Beheer

Onderdeel van